Verhuur

Wij hebben het huis natuurlijk voor ons zelf gekocht maar we willen ook andere mensen de gelegenheid geven om van ons huis en de omgeving te genieten. Het is voor ons een deel van de pret wanneer anderen het naar de zin hebben, enthousiast zijn en met leuke verhalen en nieuw ontdekte dingen terugkomen.

Het is niet de bedoeling om het huis op grote schaal te verhuren, maar familie, vrienden, bekenden en collega’s zijn van harte welkom. Voor ons is het belangrijk dat, wanneer wij het huis verhuren, we ervan op aan kunnen dat het netjes wordt achtergelaten zodat wijzelf of nieuwe huurders er zo weer in kunnen. Er is geen beheerder die na afloop komt schoonmaken. Een paar keer per jaar zal ook het gras rondom het huis gemaaid moeten worden dus als dat zo uitkomt mag je dat zeker doen (er is een bosmaaier).

De huurprijs is in 2023 400 euro per week inclusief energie en water en het gebruik van Wifi. Wij hebben de beschikking over een wifi modem waarvoor je zelf datategoed kunt aanschaffen. Gebruikskosten zijn dus voor eigen rekening. In de winter verhuren wij het huis in principe niet vanwege het risico op vorstschade wanneer het huis niet goed wordt achtergelaten maar uitzonderingen zijn bespreekbaar. De huur loopt in principe van zaterdag tot zaterdag maar daar gaan we flexibel mee om.

In het schuurtje staan ook twee hybride fietsen waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn er twee kano´s waarmee je lekker kan varen op het meer en de rivier.